Welkom op Pluk Amsterdam! Hier vind je tips over tuinieren op dakterras en balkon, lees je over de laatste groene trends, en helpen we je op weg naar het inrichten van je dakterras of balkon.

27 Mei 2011

vaste column in The Sentinel

sentinel column

Pluk Amsterdam schrijft een maandelijkse column in The Sentinel, een mooi Engelstalig e-magazine over Amsterdam. Deze week staan we er voor het eerst in met onze column "Hope & Ice Saints", en hier zijn we best een beetje trots op. Check out page 18!

24 Mei 2011

eerste column op pluk amsterdam

column passie groen

Gelukkig zijn er velen met ons die een passie hebben voor groen in de stad. Wij vragen columnisten daar over te schrijven voor Pluk Amsterdam. Tony van der Meulen bijt vandaag het spits af met de eerste column.

23 Mei 2011

we bestaan!

pluk amsterdam bubbels

Vandaag is Pluk Amsterdam ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dus nu kunnen we zaken doen. We vallen niet onder een KvK categorie, wat een compliment op zich is. We vierden het uiteraard met bubbels!

19 Mei 2011

water geven helpt

water dode planten

Wij worden vaak raar aangekeken als we zeggen dat dit onze number one tip is voor een bloeiende oase in de stad. Maar toch is te weinig water regelmatig de reden voor dode of niet goed bloeiende planten. Geef je potplanten in deze periode elke dag water, en als de droogte aanhoudt het liefst twee keer per dag. Lees meer onder bewateren.

12 Mei 2011

werp een bloemengranaat!

guerilla gardening bloemgranaat

Guerillagardening, we blijven er enthousiast over: onbegroeide plekjes in de stad "stiekem" bezaaien met vrolijke bloemen. Wil je het echte guerilla gevoel krijgen? Werp dan eens een bloemengranaat! Een bloembommetje van terracotta gevuld met wilde bloemzaden als boterbloemen en klaprozen.

04 Mei 2011

pluk amsterdam is live!

Het is 4 mei en we zijn live met onze website Pluk Amsterdam! Vanaf vandaag vind je hier tips en trends over tuinieren op dakterras en balkon. Nieuwsgierig? Lees meer onder wij en volg ons op twitter en facebook!

word fan!

wil je niks missen van Pluk Amsterdam?

Volg ons dan op Twitter en like ons op Facebook!